

## **Bristol One City Homes and Communities Board**

Date/time	10-12pm, 14 <sup>th</sup> November 2023	Venue	Easton Community Centre, Kilburn St, Easton, Bristol BS5 6AW	
Co-Chairs	Oona Goldsworthy, Brunelcare Cllr Tom Renhard, Cabinet Member for Housing Delivery and Homelessness			
Agenda				
09.45-10.00	Arrival and refreshments			All
10.00-10.05	Welcome and round table introductions (5 min)			Chairs and All
10.05-10.10	Council update (5 mins)			Cllr Tom Renhard
10.10-10.20	Welcome from host and opportunity for Stacy Yelland (10 mins)			Stacy Yelland
10.20-10.25	Introduction from Head of City Office (5 mins)			Nina Skubala
10.25-10.30	Goal prioritisation ahead of City Gathering on 24 November (5 mins)			Nina Skubala
10.30-10.45	Update and discussion: Homes, Delivery and Infrastructure (15 mins)			Jez Sweetland and ALL
10.45-11.00	Update and discussion: The Healthy Homes goal a.k.a Damp, Mould and Fire Safety (15 mins)			Oona Goldsworthy and ALL
11.00-11.15	Update and discussion: The Living Rent Commission report actions T+F group (15 mins)			Cllr Tom Renhard and ALL
11.15-11.30	Update and discussion: The Race and Housing conference actions T+F group (15 mins)			Paul Hassan / Alex Raikes and ALL
11.30-12.00	AOB - Members' AOB - Request for event space for future meetings - Future agenda items and topics			Chairs, All